28. elokuuta 2015

Valmistujaiskuvakooste osa 1

cats IMG_3171 hhh IMG_3562 gdf kkå
Voi hitsiläinen kun pitää nuita kuvia muokata näillä tekstikentän html-koodeilla blogiin sopivan kokosiksi >:( Laatu menee ihan suttuun ja turhauttaa. Mutta eiköhän nuista nyt selvää saa. Tässä siis tämä lupailemani kuvakooste nro 1 tän kesän ylioppilas- ja valmistujaiskuvista, ite ainakin oon ihan tyytyväinen ja ilmeisesti kuvattavatkin. Näistä näkee aika selkeesti mun mieltymyksen kirkkaisiin väreihin ja selkeeseen yleisilmeeseen. Lemppareita varmaan noi heppakuvat maybe? Julkaisen näitä tässä vähitellen koosteina enkä kuvaussetteinä, jotenki kivempi värikirjo tulee ja muutenki näyttää miellyttävältä. Mitä te tykkäätte?
YO-kuvat oli itsessään melko uusi kokemus, vaikka kuvasin jo 2014 yhdet. Aikataulu oli alkukesästä tosi tiukka ja päivät meni lähinnä kuvaamisessa ja kuvien muokkailussa. Aika on nyt kummiski menny kauheen nopeeta ja nyt on jo elokuun loppu. Vielä yhdet loppukesän YO-kuvat muokkaamatta ja sit koko työkasa ohi. Ens talvena sit uudet kujeet ja uudet valmistuneet, ihan mielenkiintosta päästä talvisiin maisemiin kuvaamaan (jos pysyvä lumi sattuu olemaan maassa joulukuun alussa). Vaikka oon näihin kuviin ihan tyytyväinen niin silti nään tässä vielä rutkasti kehittymisen tarvetta, mm. valaistuksessa, asettelussa, kuvanmuokkauksessa ja etenkin tuossa laadussa. Vähän harmittaa se sigman objektiivin poismyynti (laatu ja piirto jotain uskomattoman upeaa) mut eiköhän se canonin kevyempi+pienempi vastaava F/1.4 50mm ilmesty viimeistään joululahjapaketista. Salamakin olis ihan jees.
Mut joo anyway, tänään kärsitään sateesta mutta eiköhän kaverin illalla alkavat illanvietto-läksärit vähän piristä tunnelmaa kun saa nähä kamuja. Tässä kun on onneksi vielä rutkasti aikaa niin alampas vääntämään uutta banneria tälle blogipahaselle. Entinen on musta jo vähän liian mälsä+aneeminen ja kaipaan jotain jännittävämpää.

3 kommenttia:

 1. Niina ja ylioppineet

  VastaaPoista
 2. Todella upeita kuvia, lemppari on tuo heppakuva!:)

  VastaaPoista
 3. Ano: Hipster
  Saara: Kiitos paljon :) Mulla kokonaisuudessaan hevoskuvat mut parhain yo-kuva on yks paperinheittokuva, laitan sen varmaan seuraavaan koosteeseen
  Ano: Kommentti poistui taas kerran, mutta kiitos paljon! Haen aalto-yliopistoon kuvataidekasvatukseen ja toisena vaihtoehtona graafiseksi suunnittelijaksi:)

  VastaaPoista

Anni, Lappi, 19v
Canon Eos 60d
Canon 50mm f/1.8
Paint.NET, pixrl, photoscape, ps

Kommentoithan asiallisesti :)