31. elokuuta 2015

Lammassaaren ainoa lammas

IMG_1520 IMG_8029
Mun hämärtyvän illan asuun kuului myös kirppikseltä koluttu nahkainen biker-liivi joka ei nyt halunnut edustaa kuvissa ja jäi siten ulkopuolelle. Tää asu on melko standard anni-asu, resut mustat vansit ja noi housu-parat, oon loppuunkuluttanut noi farkkushortsit totaalisesti. (ostin noi joskus farkkuina, napsaisin shortseiksi ja harmikseni ne oli aivan liian pienet. Ja nyt aikojen ja kilojen kuluessa niitä on pitänyt kaventaa vyötäröstä dramaattisesti jo kahdesti. Vetoketju on revennyt kerran auki ja irti ja uus on pitäny askarrella paikalleen) Mut en siis syyttä. Noi on ylivoimasesti mun parhaat housut ikinä! Samalla niiin hyvin istuvat ja rennot. Huomaaks kukaan muuten mun jekku-sukkia? Maailman hämyimmät polvisukkaeffekti-sukkahousut.
Oon jotenki onneton kameran edessä. Ei mikään ihme että otan mielummin muista kuvia, jotenki vaan niin helpompaa saada ideaalinen kuva onnistumaan mallin kanssa kuin itestä ottamalla, vaikka haluaisin tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa enemmän. Ennen kuvasin itteeni aika paljon, blogin aikasemmat lukijat muistaa paremmin, mut nyt ajan kuluessa oon alkanu vieroksumaan asiaa. Kait tuokin "taito" pitäis opetella uudestaan. No anyway oon tosi tyytyväinen näihin kuviin jee! Vaikka tää postaus on nyt vähän huijaus (maisemakuvat on otettu aikaisempina vuosina hehe) niin nautitaan tuon laskevan auringon luomasta bokeh-effektistä ja mitä mainioimmasta värimaailmasta.
Meinasimpas postata jo mutta tää unohtui vielä mainita! Kaikki nyt varmaan sattui huomaamaan ton bannerin tuolla mut pitäähän siitä nyt erikseen vielä kailottaa. Mietin sairaan kauan et millasen haluan ja mielessä oli koko ajan joku sellanen logo-tyyppinen ja boheemi piirrustusväkerrys. Koitin selata netistä vaikutteita mut mikään ei tuntunu miellyttävän. Sit jotenki vaan päädyin tommoseen hipster/tatuointi tyyliseen palleroon ja lisäsin siihen rouheita vuoria niin johan alkoi miellyttään. Väkersin tota piirtopöydällä ja eri ohjelmilla varmaan 6 tuntia! Järkyttävä päänsärky tuli koneella kökkimisestä ja silmät vuos mut saimpahan tehtyä. Ja kerranki banneri miellyttää aidosti silmää. IMG_1739 IMG_9371

6 kommenttia:

  1. Ompas ihanan tunnelmallisia ja nätisti muokattuja kuvia. Tähän sydänsilmät jos sellaset vois laittaa..

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat, niin tunnelmallisia!!:)

    VastaaPoista
  3. oon seurannu sun blogii ihan tosi kauan ja oot kyl kehittyny valokuvaajana vaiks kui pal plus oot ihan hiton näyttävä ja cool mimmi :-)

    VastaaPoista

Anni, Lappi, 19v
Canon Eos 60d
Canon 50mm f/1.8
Paint.NET, pixrl, photoscape, ps

Kommentoithan asiallisesti :)