7. heinäkuuta 2014

NEW BEGINNING

laurahiusk
Se oli kauan ollut mielessä. Nimittäin Anni Krisitiina-blogin lopettaminen. Vanha blogini. 3v pystyssä ollut lifestyleläävä joka oli seurannut minua piinaavasti joka nurkan taakse lyhyen elämänsä aikana. Bloggaamisen kuuluisi olla mukava harrastus ja ajanviete, tiedän, mutta näissä nykyolosuhteissa sain vain paineita. Tai siten kehittelin niitä itse omassa pienessä päässäni.
Silloin kun aloitin bloggailun, seurasin aitoja ihmisiä ruutujen takaa, jotka ostivat vaatteita pukeutuakseen ja harrastelivat mukavia harrastuksia ajankulukseen. Olen saanut kokea monia hienoja hetkiä blogien parissa, mutta mitä lähemmäs nykyhetkeä siirryttiin, sitä ahdistuneemmaksi ja oudoksi bloggailu meni. Nykyään useiden bloggaajien kirjoituksista paistaa mielistely, ja postaukset ovat tuhansine asukuvineen täynä kiinakauppojen ryysyjä, jotka ovat sen hetken aikaa vain esillä kuvissa. En halua olla enää osa tätä joukkohysteeriaa. Kaiken tällaisen takia hukkasin sen, mitä alunperin lähdin hakemaan bloggauksen kautta: persoonallisuuden ja itsensä toteuttamisen. Tilalle kasvoi vain suunnaton ahdistus ja paine pakkopostaamiselle. Vaikka lukijoita minulta löytyi edellisessä blogissa n. reipas 500, kommenttien määrä postauksiin oli keskimäärin 1-2 ja koin itseni erittäin turhaksi ihmiskasaksi. Kyllä, kommenttien määrän perusteella. Mutta kommenttien/yleisen mielenkiinnon väheneminen onkin hyvä syy sille, miksi postailupakko tulisi lopettaa ja turha ahdistus onnistumisesta kuopata.
En kiellä, etteikö minulla olisi ollut mahtavia hetkiä edellisen blogini parissa, mutta vähitellen alkoi vaan tuntumaan että en tee tätä enää itselleni, enkä edisty siihen suuntaan mihin elämässäni haluaisin tähdätä (lue=taide ja valokuvaus). Siksipä teen itselleni palveluksen ja kuoppaan ahdistavan ns. "lifestyleilyn" ja siirryn kokonaan uusille terveille vesille tänne, uuteen osoitteeseen. valmis4
Valokuvaus, piirtäminen ja kaikenlainen suunnittelu ja taiteen parissa räpeltely on ollu mun juttu aina. Se on se juttu mihin aijon panostaa ja tähdätä elämässä. Siksi perustin blogin uudelleen, mutta nyt uudella tavoitteella. Haluan julkaista omaa aikaansaannosta, puhtaasti omaa kädenjälkeä, taidetta, ajatuksia ja valokuvia. Haluan olla tekemisissä samankaltaisten ihmisten kanssa ja inspiroitua sekä rauhoittua luovuuden ääreen. Haluan tähdätä eteenpäin ja omistaa tavoitteita, kivuta pois sieltä mullasta missä olen rämpinyt viimeiset vuodet, ja tässä kaiken ohella myös kirjoittaa blogia, joka on ollut kuitenkin suuri osa elämääni aika kauan.
Noh kuitenkin, pitemmittä puheitta teen itselleni tässä hirveää aamukasin herätystä. Toivottavasti osa teistä vanhoista uskollisista lukijoista haluaa seurailla mua vielä näiden vuosien jälkeenkin. Mutta nyt katse kohti tulevaa :)

10 kommenttia:

 1. totta kai halusin pysyä mukana! vaikka postasit harvoin, oli sussa jotain niin mielenkiintoista et halusin aina olla lukijana! Siis juurikin sinussa itsessäsi :)

  /ois myös kiva jos anonyymit pystyisi kommentoimaan ja olisi toi robottivarmistus pois päältä :) helpottaisi kommentointia

  VastaaPoista
 2. Elisa j; voi kuinka mukava kuulla:) piristi aamuani.
  blogissani on melko paljon fiksattavaa vielä, juurikin toi kommentointitsydeemi, mutta lupaan vaihdella niitä kunhan pääsen kotiin riparilta !

  VastaaPoista
 3. Jes ! ihan huippua Anni että jatkat, syän ois pysähtyny jos ei ennää pääsis kattoon näitä sun huippuihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun perustit uuden blogin! Osaat kirjoittaa hyvin ja sun tekstejä on mukava lukea! Puhummattakaan sitten sun upeista kuvista ja piirrustuksista! :)
  Oon seuraillut sun edellistä blogia jo jonkun aikaa, myönnän kuitenkin, että harvoin tuli mitään kommentoitua. Lupaan ryhdistäytyä tän uuden blogin puolella! ; )
  Sun blogi on aina ollut jotenki tosi lämminhenkinen ja inspiroiva, jatka samaan malliin:) -Jenna

  VastaaPoista
 5. Ano: Kiitos, kiva kuulla :) kehut ja kommentit piristää aina

  VastaaPoista
 6. Sull on todella paljon silmää valokuvaukseen jne :)
  Nauttisin täysin rinnoin ,kun katselin näitä valokuvia ja se ,että olet vasta 17- on siis....no en löydä edes sanoja

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. On kyllä tosi kauniita kuvia :)

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. EIKÄÄÄ! mun piti just tänään tehdä sun niitä suklaa keksei mut ei oo enää sitä ohjetta :---(

  VastaaPoista

Anni, Lappi, 19v
Canon Eos 60d
Canon 50mm f/1.8
Paint.NET, pixrl, photoscape, ps

Kommentoithan asiallisesti :)