15. heinäkuuta 2014

flying papers

valmis1 jonne1 Mun tuttu Jonne otti muhun yhteyttä ja sovittiin että tänään kuvataan ne kuvat mistä oli ollu aikasemmin puhetta. Mietin kuumeisesti et millasia kuvia sitä tällä kertaa ottais, mut sit tuli mieleen et vois kokeilla ottaa tommosia jänniä liikkeenpysäytyskuvia keskustassa kirkkolammella. Oli tosi hauskaa kuvata näitä ja varmaan tavataan toistekki samoissa merkeissä. Näitten muokkaamisessa oli ihan kauhee työ taustan ja värien takia joten jätän nää vain tähän kahteen kuvaan kunnes jaksan muokata lisää, mulla olis nääs tommonen samanlainen paprukuva muokattavana. Mut tykkään tosta ylemmästä ihan hirveesti vaikka se oliki tuskan ja tuntien työn takana. Se on just jotain semmosta mitä omilta valokuvilta haenki hehe :D Siin on jotain semmosta jännää mitä ei voi selittää ja just sopivasti niitä kivoja pikku yksityiskohtia.
Nytte on kyl muutenki menny valokuvauksen kans superjees. Inspis on korkeella ja tahon vaan kuvatakuvatakuvata. Sovin huomiselle toisen valokuvauskeissin kaverin kans tonne läheiseen mettään. Saa nähä mitä saadaan aikaseksi

5 kommenttia:

 1. I love your pictures. They are so beautiful. :>
  I have two questions. Which equipment do you use? And which lens? :)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia! Kuvaatko vain kavereita vai kuvaatko muitakin esim. Tilaisuuksissa? Ja mitä hintaa oot pitäny? :)

  VastaaPoista
 3. anni miten nuo tuommoset tehhään! oon nähny tämmösen tyylisiä kuvia aikasemminki, mutta en koskaan saanu sillonkaan selville miten tämmöset tehhään :D

  VastaaPoista
 4. Inari: thank you! Im using canon eos 60d camera and sigma 50mm 1.4 lens :)
  Ano: Kuvaan tilaisuuksiakin, tosin vielä en oo mitään virallisya tehny. Hinta riippuu ihan keikan kestosta ja kuvien määrästä :)
  Annadele: kuvanmuokkaus ja monta eri otosta ;)

  VastaaPoista
 5. Heei voisitko joskus tehä semmosen postauksen missä on sama kuva muokattuna ja alkuperäisenä? Ois huippua nähä miten nuo kuvat oikeesti muuttuu :-)

  VastaaPoista

Anni, Lappi, 19v
Canon Eos 60d
Canon 50mm f/1.8
Paint.NET, pixrl, photoscape, ps

Kommentoithan asiallisesti :)