23. heinäkuuta 2014

drifting away, wave after wave

IMG_7877 IMG_7964 IMG_7922 Tänään mitattiin Suomen lämpöennätys täällä roissa ja eipä mikään ihme. Heti kun heräs aamulla niin tunsi sen painostavan tuskan ja hien mikä tuntuu kun asteita on yli 30. Ja kyllä, rovaniemelläkin ollaan joskus nollan lämpimämmällä puolella, tosin vaan se pari kuukautta mutta sillon sitä vasta ollaankin. Hyödynsin soijaisan päivän menemällä shoppailemaan ja ostelinkin taas kaikkea mukavaa nuilla mun kesätyörahasilla. Kävin myös jätskillä ja join pahaa vichyä. Illemmalla löyttäydyin kaveriporukkaan ja hengailtiin rempseästi jonka jälkeen lähdin Minjan kanssa saarenkylän lapsien pissavesiuimaaltaaseen kellumaan ja ottamaan mielenkiintoisia kellumiskuvia. Onneksi ennen täyttä kastumista tajusin ottaa tollasia maisemakuvia sekä sit nuita ah-niin minuntyylisiä kukkaustyttö istuntässätoimettomana kuvia, koska innostuttiin askartelemaan seppele. Kaikenkaikkiaan hurjan hauska ja antoisa kuvausreissu ja muutenkin tekemisentäytteinen päivä. Nyt unelle ja huomenna suunta kohti haparandaa :)

9 kommenttia:

 1. ihan mahtava toi keskimmäinen otos. toi heijastus on ihan flawless lisä!

  VastaaPoista
 2. Ano: pelkäsin etten sais tuota otettua ku toi kelluminen oli sellasta heilumista mutta se onnistui ja olen tyytyväinen!!:) Kiitokseni :)

  VastaaPoista
 3. vau! Mielettömiä kuvia :) T: toinen rovaniemeläinen (tuore) bloggaaja ;)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia, varsinkin toi keskimmäinen on ihan älyttömän hieno! :)

  VastaaPoista
 5. tuo toinen kuva on aivan älyttömän upea! Miten sait tuon heijastuksen näkymään niin selvästi, vai muokkasitko jälkikäteen? Ihan älyttömän siisti oikeesti. :D  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Iina Elo: Kiitän :)
  Ira: Kiitos :)
  Tiia: Otin monta kymmentä kuvaa sarjakuvauksella ja tuo oli ainoa jossa liikkeestä tuleva aaltoilu ei sotkenut heijastusta :D

  VastaaPoista
 7. Vauvau mitä kuvia koko blogi täynnä!! Ihania ♥

  VastaaPoista
 8. wow! sulla on aina vain muutama kuva per postaus, mutta ne ovat aivan todella upeita ja tykkään kun ei ole tyrkätty 20 saman tyylistä kuvaa samaan läjään. kuviin on selvästi nähty vaivaa!

  VastaaPoista

Anni, Lappi, 19v
Canon Eos 60d
Canon 50mm f/1.8
Paint.NET, pixrl, photoscape, ps

Kommentoithan asiallisesti :)